Segueix-nos a:
  • Comparteix en:
 
La Costa
Província de Castelló»
A la Costa de la Província de Castelló trobaràs una extensió de cent vint quilòmetres de fines i càlides platges, agrestes i belles cales, totes elles banyades pel mar Mediterrani.
L'Interior
Una província muntanyosa »
Castelló Interior és sinònim de natura, de patrimoni històric-artístic, de gastronomia, de festes, de tradició, d'allotjaments on et trobaràs millor que a casa... Vine i descobreix-ho.
Cultura
Patrimoni únic »
Des de l'art rupestre llevantí fins a l'art més avantguardista a l'Espai d'Art Contemporani...
Natura
L'entorn natural »
Parcs Naturals, espais marcats per la natura, vegetació mediterrània, una xarxa de senders de més de 1.000 km... Tot això, a Castelló.
Gastronomia
Riquesa i varietat »
A l'interior, la cuina té com a denominador comú la carn, dels tipus més variats. Mentre que, a la costa, el peix i el marisc són els grans protagonistes. La paella és el plat més emblemàtic.
Coneix Castelló 
La província de Castelló, una destinació turística que et suggereix gaudir dels seus encants i contrasts els 365 dies de l'any. Castelló, la província més septentrional de la Comunitat Valenciana i la segona més muntanyosa d'Espanya, t'ofereix un litoral amb excel·lents platges tot al llarg dels més de 120 quilòmetres de costa, juntament amb un interior divers i natural que no et deixarà indiferent.

Mapa de la província
Google Maps
Utilitza els desplegables per a localitzar qualsevol punt turístic d'interès.
Municipis:

Com arribar a l'element marcat des de (introdueixi la seva adreça i/o localitat d'origen):

loading map...
Premi sobre la icona per obrir la informació.