Síguenos en:
  • Comparte en:
Municipios de la provincia
Municipios
Actualidad
Actualidad Noticias
I Jornades de Cuina dels Sabors

Informació sobre restaurants participants, menús, preus ... en: I Jornades de Cuina dels Sabors

Les primeres Jornades de Cuina dels Sabors, Benicarló-Peníscola-Vinaròs, que se celebraran del 13 d’abril a l’1 de maig, en destacats restaurants d’estes localitats del nostre litoral, ensdonen l’oportunitat de presentar este ric patrimoni gastronòmic amb què compta la província de Castelló.

La gastronomia és una de les senyes d’identitat més importants de la província de Castelló, i al mateix temps un de nostres productes més valorats pels nostres visitants.

Tenim la sort de comptar amb excel·lents restauradors que saben portar a la taula els productes que la nostra terra i la nostra mar Mediterrània oferixen transformats en saber fer que sempre demostren i del qual, estes jornades, són un magnífi c exemple.

La combinació entre els millors productes que els nostres mariners porten a port des de la Mediterrània, com els llagostins a Vinaròs o el caragol punxent de Peníscola, amb els fruits de l’horta com la carxofa de Benicarló, són l’exemple del que Castelló oferix: una costa excepcional junt amb un interior incomparable.

Els visitants que s’apropen a les localitat de Benicarló, Peníscola i Vinaròs podran, a més a més de degustar la bona gastronomia que oferixen estes jornades, conéixer el ric patrimoni històric i natural d’estos municipis, passejar pels seus carrers i platges i participar en les múltiples activitats que es programen per a ells.

Només animar-los a participar en les Jornades de Cuina dels Sabors, Benicarló-Peníscola-Vinaròs i desitjar-los que gaudisquen plenament de la seua estada i dels bons menús que els  restauradors han preparat especialment per a vostés.

La gastronomia és un dels grans atractius dels municipis de Peníscola, Benicarló i Vinaròs. Les seues tradicions marineres unides a la riquesa d’hortalisses i verdures de les seues agricultures aporten una àmplia varietat de sabors i aromes al seu mediterrani receptari de cuina. Elsarrossos, peixos i mariscs, al costat de la carxofa de Benicarló, el caragol de mar de Peníscola i el llagostí de Vinaròs, tots ells de reconeguda fama en el món gastronòmic pel seu sabor i qualitat,són la base culinària dels més variats i saborosos plats que segur t’atraparan.

La frescor en els productes i la tradició s’alien amb la innovació en les cuines dels restaurants de la costa del Maestrat, que ofereixen la millor de les experiències a través dels seus senzills i alhora elaborats guisats. L’acompanyament d’oli d’oliva procedent dels camps d’oliveres de la zona del Maestrat, la qualitat de cadascun dels ingredients i la bona preparació de la cuina confereixen a més un valor afegit a l’àmplia cultura culinària dels tres municipis.

Informació sobre restaurants participants, menús, preus ... en: I Jornades de Cuina dels Sabors

Información sobre restaurantes participantes, menús, precios ... en: I Jornades de Cuina dels Sabors

Las primeras "Jornades de Cuina dels Sabors", Benicarló-Peníscola-Vinaròs, que se celebran del 13 de abril hasta el 1 de mayo, en señalados restaurantes de estas localidades de nuestro litoral, nos dan la oportunidad de presentar este rico patrimonio gastronómico con el que cuenta la provincia de Castellón.

La gastronomía es una de las señas de identidad más importantes de la provincia de Castellón, y al mismo tiempo uno de nuestros productos más valorados por nuestros visitantes.

Tenemos la suerte de contar con excelentes restauradores que saben llevar a la mesa los productos que nuestra tierra y nuestro mar Mediterráneo ofrecen transformados en arte para los sentidos. Quiero felicitar a todos los restaurantes participantes por su buen hacer que siempre demuestran y de las que estas Jornadas son un magnífico ejemplo.

La combinación entre los mejores productos que nuestros pescadores traen a puerto desde el Mediterráneo, como los langostinos en Vinaròs o el Caragol Punxent de Peníscola, con los frutos de la huerta como la Alcachofa de Benicarló, son el ejemplo de lo que Castellón ofrece: una costa excepcional junto con un interior incomparable.

Los vistantes que se acerquen a las localidades de Benicarló, Peniscola y Vinaròs, podrán además de degustar la buena gastronomía que ofrecen estas jornadas, conocer el rico patrimonio histórico y natural de estos municipios, pasear por sus calles y playas, y participar de las múltiples actividades que se programan para ellos.

Solo animarles a participar en las Jornadas de cocina de los Sabores, Benicarló- Peníscola-Vinaròs deseándoles que disfruten plenamente de su estancia y de los buenos menús que los restauradores han preparado especialmente para Ustedes.

La gastronomía es uno de los grandes atractivos de los municipios de Peníscola, Benicarló y Vinaròs. Sus tradiciones marineras unidas a la riqueza de hortalizas y verduras de sus agricultura aportan una amplia variedad de sabores y aromas a su mediterráneo recetario de cocina. Los arroces, pescados y mariscos, junto a la alcachofa de Benicarló, el caracol de mar de Peníscola y el langostino de Vinaròs, todos ellos de reconocida fama en el mundo gastronómico por su sabor y calidad, son la base culinaria de los más variados y sabrosos platos que seguro te atraparán.

La frescura en los productos y la tradición se alían con la innovación en las cocinas de los restaurantes de la costa del Maestrazgo, que ofrecen la mejor de las experiencias a través de sus sencillos y a la vez elaborados guisos. El aliño de aceite de oliva procedente de los campos de olivos de la zona del Maestrazgo, la calidad de cada uno de los ingredientes y la buena preparación de la cocina confieren además un valor añadido a la amplia cultura culinaria de los tres municipios.

Información sobre restaurantes participantes, menús, precios ... en: I Jornades de Cuina dels Sabors