Síguenos en:
  • Comparte en:
Municipios de la provincia
Municipios
Actualidad
Actualidad Noticias
XVII Concurso Fotografía Ciutat de Benicarlo 2015

Foto guanyadora del XII Concurs de fotografia "Ciutat de Benicarló" obra de Martín Palatsik, esplèndida imatge el Crist de la Mar de Benicarló.

Un any més, des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló, es convoca una nova edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló. Aquest any la temàtica serà "Elements singulars de Benicarló". El termini de presentació de les obres finalitza el proper dia 14 d'octubre de 2015.

El dia 23 d'octubre de 2015, a les 19h., tindrà lloc l'entrega de premis i la inauguració de l'exposició dels guanyadors i obres participants.


Consulta bases>>> www.ajuntamentdebenicarlo.org/r2h/files/17261.pdf

Un año más, desde la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Benicarló, se convocam una nueva edición del Concurso de Fotografía Ciudad de Benicarló. Este año la temática será "Elementos singulares de Benicarló". El plazo de presentación de las obras finaliza el próximo día 14 de octubre de 2015.

El día 23 de octubre de 2015, a las 19h., Tendrá lugar la entrega de premios y la inauguración de la exposición de los ganadores y obras participantes.