Segueix-nos a:
  • Comparteix en:
Municipis de la província
Municipis
Grans esdeveniments

Fotogaleria - Grans esdeveniments:
Feu clic a la imatge ampliada per descarregar.


Castelló és reconegut tant per la seua oferta de sol i platja com pel seu interior agrest. Els grans esdeveniments que tenen lloc a la Província de Castelló afavoreixen que tot allò que esta terra ofereix siga encara més apreciat i difòs tant nacional com internacionalment.
 
A l'excel·lent i extensa oferta turística que Castelló posa a la disposició dels seus visitants, any rere any, s'afegeix una sèrie d'actes programats que, per ells mateixos, resulten atractius i atrauen nombrosos visitants fins a esta terrra. A més, l'esplèndid clima mediterrani del que gaudim afavoreix que la gran part d'estos esdeveniments tinguen lloc a l'aire lliure, fent possible que es puguen disfrutar encara més en companyia de bones sensacions mediterrànies.

A la Província de Castelló celebrem la vida i celebrem esdeveniemnts molt diversos; des d'esportius (Castelló Masters Golf, Regata Costa Azahar…), música actual (Festival Internacional de Benicàssim, Rototom Sunsplash, Arenal Sound Borriana, Tanned Tin…), música clàssica (Orfim Orpesa del Mar, Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola…), teatre i cultura (Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real, FOC Moncofa…), festes declarades d'interés turístic internacional (Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, Festes Fundacionals de la Magdalena a Castelló), etc.

La Província de Castelló és una destinació per a disfrutar i viure la cultura Mediterrània. Els seus esdeveniments són un motiu més per conèixer esta terra i aprofitar tot allò que ens ofereix, rebent amb els braços oberts tots els que visiten les nostres terres.Grans esdeveniments: