Segueix-nos a:
  • Comparteix en:
Municipis de la província
Municipis
Com arribar
Ben comunicada amb la resta de la Península i Europa per carretera i ferrocarril, la obertura de l'aeroport a la localitat de Vilanova d’Alcolea, suposa un evident salt de qualitat i una porta oberta als visitants que desitgen conèixer les terres de Castelló.Castelló està comunicada amb la resta de la Península per mig de l'autopista AP-7, que travessa la província de nord a sud, i per la carretera nacional paral·lela, la N-340, que comunica tot el mediterrani espanyol. Cap a l'interior de la peníncula l'A-23 comunica València amb Aragó, i la N-232 des de Vinaròs cap a Sòria, passant per Morella.
 
La Xarxa autonòmica de carreteres és excel·lent a Castelló. La CV-10, transformada en autovia, exerceix d'eix de comunicació interior i de circumval·lació de La Vall d'Uixó i Castelló, enllaçant la capital amb l'aeroport a Vilanova d'Alcolea. Quan estiga acabat, enllaçarà amb Catalunya per l'interior. La carretera CV-15 enllaça la Pobla Tornesa i la CV-10 amb el límit povincial amb Terol, quasi a l'Anglesola, travessant la província entre la costa i l'interior. Una altra carretera que segueix el curs del riu Millars perpendicularment a la costa és la CV-20, des de Vila-real fins el límit de la província a La Pobla d'Arenós. Per la seua part, la CV-12 connecta la CV-15 amb Morella, i la CV-14 enllaça esta localitat amb la província de Terol, seguint el curs del riu Bergantes.

La resta de la xarxa la constitueixen carreteres en bon estat que apropen qualsevol municipi de la província a menys de 2 hores de distància.
 
El ferrocarril té el corredor mediterráni com el seu principal eix pel que discòrren les connexions ferroviàries tant amb València, Alacant i Madrid, com amb Tarragona, Barcelona i Europa. Ben aviat veurem circular per este mateix corredor el tren d'alta velocitat, que situarà Castelló a menys de 4 hores de qualsevol destinació d'Espanya.


Com arribar