# # # # # #

SANSAN FESTIVAL


El Sansan Festival s'enfronta a la sisena edició i ja s'ha consolidat com una de les cites més importants del panorama festivaler del nostre país. Aquest és el primer festival de gran format a l'aire lliure de l'any, que coincideix amb les vacances de Setmana Santa.
Per a aquesta sisena edició, el festival es renova amb un canvi d'imatge, de manera que adoptarà un toc més modern i actual com a signe de creixement i d'evolució, sense perdre el caràcter i l'essència que sempre ha caracteritzat a aquest mític festival.
Una cita on regna l'eclecticisme de sons i la qualitat musical, on s'aposta tant per artistes referents, de gran rellevància i consolidats, però també per grups emergents amb futurs prometedors. Encara que, majoritàriament, els grups musicals són nacionals, sempre s'inclou al cartell una estrela internacional com a sorpresa i colofó final.

Sense cap tipus de dubte, el SanSan Festival és un festival que aconsegueix, any rere any, estar a l'altura de compartir el mateix recinte on se celebren festivals tan importants com ho són el FIB o el Rototom Sunsplash.

VI Edició en Setmana Santa (del 18 al 20 d'abril de 2019)

Més info en el lloc web: www.sansanfestival.com i www.benicassim.es


Més informació