Segueix-nos a:
  • Comparteix en:
Província de Castelló
Municipis de costa
Ports Esportius »
Estacions Nàutiques »

» Port Esportiu Las Fuentes
» Port Esportiu de Benicarló
» Port Esportiu d'Orpesa del Mar
» Port Esportiu de Peníscola
» Port Esportiu de Castelló
» Port Esportiu de Borriana
» Est. Nàutica de Benicarló-Peníscola
Reserva Natural de les Illes Columbretes »
L'arxipèlag de les Illes Columbretes són quatre grups d'illots d'origen volcànic que apareixen als ulls dels visitants com a barques avarades a la mar.
Esports nàutics
Aprèn i gaudeix el teu esport favorit a les costes castellonenques.Com a província que aguaita la mar, els esports nàutics tenen un notable pes específic, reforçat pels quatre ports esportius que hi ha a la costa de la província. Piragüisme, balandre, vela, esquí aquàtic, submarinisme i, en general, una àmplia oferta de possibilitats per a aquells que disfruten amb el mar Mediterrani com el marc perfecte del seu esport favorit.


Cinc són els clubs nàutics amb serveis exclusius dels quals disposen els ports comercials de Castelló, Borriana, Orpesa, Vinaròs i Alcossebre.
Club de Vela de CASTELLÓ
Club de Vela de BENICÀSSIM
Club de Vela d'ALCOSSEBRE
Barracuda Club de Buceo
Centro Social del Buceador
Centro de Buceo Azahar Sub
Agua Sub
Aprèn l'art de la navegació i gaudeix de la vela lleugera, el lliscador submarí o el piragüisme a les nostres costes, on diverses escoles de la Xarxa d'Escoles de la Mar posen a la teua disposició personal qualificat, habitacions i a flota més completa per a que visques una experiència inoblidable.
 
Castelló disposa d'una magnífica infraestructura portuària que dota de manera íntegra a totes les embarcacions dels serveis més moderns, per a que totes aquelles embarcacions que ho desitgen, puguen apropar-se i surcar les tranquil·les aigües de la província, mentres conèixen les seues belles costes.