Segueix-nos a:
  • Comparteix en:
Municipis de la província
Municipis
Activitats a l'aire lliure
Castelló - Costa Azahar és un territori propici per a la realització de nombroses activitats i esports a l'aire lliure.El paisatge de Castelló - Costa Azahar no tan sols convida a contemplar-lo, sinò que anima a la pràctica de tot tipus d'esports i activitats a l'aire lliure. 

Vela, surf, surf d'estel, BTT, espeleologia, barranquisme, hípica, parapent, vol amb o sense motor, paracaigudisme... Les activitats que es poden practicar a Castelló són pràcticament infinites. 
 
Esports nàutics on aprofitar els més de 120 km de costa i els 6 ports esportius, en una de les zones de vents més importants del Mediterrani, com ho demostra la celebració anual de regates de primer nivell com ara la Regata Castelló-Costa Azahar o l'America's Cup en las veïnes aigües de València. 
 
Més de 1.000 km de sendes senyalitzades tot al llarg i ample de la província permeten conèixer caminant els millors paratges naturals de Castelló. Són 4 les sendes de llarg recorregut GR que travessen la província entre els que destaca el GR-7, que la travessa de nord a sud. 
 
El golf és una altra activitat important destacada pel fet que Castelló és la pàtria de Sergio García, el nostre millor golfista.
 
Les carreteres de Castelló són molt apreciades pels cicloturistes de tota Espanya i Europa per la seua qualitat, tranquilitat i seguretat. No tan sols el bon clima i la qualitat de l'asfalt, sinò també la varietat de desnivells, paisatges i nivells d'esforç, fan de Castelló una destinació per descobrir per als amants de la bicicleta.
 
També pots consultar les nostres guies de sendes i/o contractar serveis amb empreses de Turisme Actiu que t'ajudaran a planificar les teues activitats a Castelló.