Marató i Mitja Castelló – Penyagolosa Borriol , Castellón de la Plana / Castelló de la Plana , Les Useres , Llucena/ Lucena del Cid , Vilafamés , Vistabella del Mestrat , Chodos / Xodos


 Castelló – santuari de Sant Joan de Penyagolosa / Dates: abril - maig

 

 Celebració de la prova el 2018: 12 de maig

 

La pràctica d'esports de muntanya compta amb una tradició ben important a Castelló. Aquests esdeveniments constitueixen una oportunitat per descobrir la riquesa del patrimoni natural, social i humà del territori. Cada any, moltíssims corredors nacionals i internacionals fan carreres al fantàstic escenari esportiu que els presta la província de Castelló.

 

L'any 1998 va originar-se la Marató i Mitja Castelló – Penyagolosa i, l'any 2013, naix la marca Penyagolosa Trails. El mateix dia, emparades per la marca Penyagolosa Trails, s’hi celebren dues carreres: la Marató i Mitja (MIM), amb una distància de 63 quilòmetres, i la CSP – Ultra, amb 115 quilòmetres de recorregut. Milers de corredors participen en aquestes carreres, en les quals l'organització busca transmetre la defensa de valors, com ara la solidaritat, el respecte a les persones i a un mateix, i la cura del medi ambient.

 

Penyagolosa Trails forma part de la Spain Ultra Cup i del circuit internacional Ultra-Trail World Tour.

 

Informació: Patronat Provincial de Turisme de Castelló

Tel.: 964 359 883

Mail: turismodecastellon@dipcas.es

Web: penyagolosatrails.com