# #

Mare de Dèu de la Misericòrdia


Ja en la primera quinzena de setembre, sempre entorn del dia 8, se celebren les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia. Unes festes d’arrelada tradició i gran acceptació popular, que durant 10 dies canvien la fisonomia de la ciutat i converteixen el centre de la població i el seu nucli antic en una improvisada plaça de bous. A esta, s’acosten nombrosos veïns i visitants per gaudir dels espectacles taurins, com el tradicional bou al carrer i el bou embolat.
Les festes de la Misericòrdia destaquen pels festejos organitzats per les penyes locals, que giren al voltant de revetles, espectacles i xarangues que omplin de vida els carrers de la localitat.
Una fi de festes multicolor: l’últim diumenge de festes, a les sis i mitja de la vesprada, comença la Batalla de flors. Centenars de persones abarroten els carrers pels quals discorre la cavalcada per tal de gaudir d’un alegre espectacle de gran vistositat, elegància i diversió. Esta festa consisteix en una desfilada de carrosses, elaborades artesanalment pels membres de les comissions falleres, des de les quals s’inicia una divertidíssima batalla de confeti en què participen xiquets, joves i adults a fi de compartir junts una agradable vesprada. Finalment un fantàstic castell de focs artificials conclou la celebració amb una fi de festes multicolor. 


Més informació

C/ El Raval 18
12530 Burriana
Telèfon: 964 570 753
Fax: 964 510955
[email protected]
www.burrianaturismo.com