Playa

Auditori y Palau de Congressos de Castelló


L’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, caracteritzat per la concepció asimètrica dels volums, confirma la ciutat com a punt de trobada en la celebració de diferents esdeveniments tant de caràcter empresarial com cultural

L’espai i la llum esdevenen els autèntics protagonistes juntament amb els seus 90.000 m2 d’espai verd que l’envolten. Les diverses àrees s’estructuren entorn del vestíbul de 12 m2 d’altura, convertint-se en el millor indret per instal·lar la secretaria tècnica de qualsevol congrés.

L’Auditori, amb capacitat per a 1.200 persones està pensat per celebrar tant congressos com concerts. La sala de cambra té una capacitat per a 350 persones, amb una secció en V, disposa de llum natural i és perfecta per a conferències o presentacions de productes. La Magic Box és la sala polivalent diàfana capaç d’albergar 500 comensals. Les 10 sales de reunions oscil·len entre 50 i 125 persones.

En total, hi ha una superfície de 2.025 m2 preparats per a qualsevol celebració, juntament amb els diversos servicis de càtering, cafeteria, traducció, hostesses, etc.

Dades