# # #

Centre d'Interpretació de l'Entrada de Bous i Cavalls


Segorbe

El Centre d'Interpretació de l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe converteix la visita en una experiència única, un espai en el qual descobrir, i "viure", aquest imponent espectacle, declarat Festa d'Interès Turístic Internacional.

Al llarg del recorregut coneixerem els diferents escenaris en que esdevé L'Entrada i com es desenvolupa aquesta en cada moment: La Tria de Bous al Palància, la Pujada pel Rialé, Reunió, La Cursa, L'arribada a la Plaça i el brillant Desfilada dels Cavallistes.

El Centre permet gaudir amb tots els sentits. Repartits per les diferents sales una sèrie de mòduls descriuen els elements tradicionals de la Festa de Segorbe, vivències, curiositats, documents històrics, cartells i fotografies. Destacant un espai per al record, diferent, dedicat al passat de la Festa, en el qual contemplar velles pel·lícules.

Una multiprojecció circular de gran format ens permet, en qualsevol moment de l'any, "viure" les sensacions i emocions que s'experimenten durant el minut frenètic de l'Entrada.


Dades


Horari

De dilluns a divendres de 9 a 14h. i de 16 a 18h. Dissabte de 10 a 14h. i de 16 a 18h. Diumenge i festiu de 10 a 14h. Del 15 de juny al 15 de setembre, de 17 a 19 h.


Més informació

Tourist Info Segorbe

C/ Marcelino Blasco nº 3
12400 Segorbe
Telèfon: 964 713 254
Fax: 964 711 953
Web: www.turismo.segorbe.es
E-mail: [email protected]