Centres Termals Talassoteràpia

Talassoteràpia: Utilització de l'aigua marina per a la salut i el benestar. I què millor aigua que la de la mar Mediterrània a Castelló per a això?

 
El mar Mediterrani posa a disposició de la província de Castelló seves aigües perquè centres de talassoteràpia i d'aigua marina puguen oferir un gran nombre de tractaments que afavoriran la salut del teu cos i ment. Les província de Castelló és la Mediterrània que et mereixes.
 

Què és un centre de talassoteràpia?

La Talassoteràpia consisteix en la utilització simultània, en un entorn marí i baix supervisió mèdica especialitzada, dels beneficis dels elements marins amb un cap preventiu o curatiu. Aquests elements són: el bioclima marí - l'aigua de mar - els llots - les algues marines - la sorra, i totes les altres substàncies d'origen marí com el plàncton i phitoplacton. Així doncs, és una cura natural en la qual el conjunt de les propietats del medi marí es posa al servei de la salut. A més, permet emprar, de manera terapèutica, altres recursos del medi marí: llots marins, algues, i sorra de les platges poden participar en aquesta teràpia.
 
Efectes de l'aigua del mar: efecte d'acció física (disminueix el pes un 90%), efecte d'acció termal (produeix efectes analgèsics i relaxació muscular) i efecte d'acció química (facilita la penetració a través de la pell dels diferents minerals i oligoelements de l'aigua de mar). 
 
 

Centres termals Talassoteràpia