# # #

Museu d'història militar


Castelló de la Plana

Està integrat en l'antic aquarterament del Regiment d'Infanteria Tetuan nº 14, qui el va ocupar fins a l'estiu de 1995. Consta de dues plantes, sobre les quals s'eleva un petit torrassa utilitzat com a magatzem, i es troba envoltat d'una zona acotada exterior en la qual s'estan situant peces de grans dimensions del Museu.

Adquirit per l'Ajuntament de Castelló de la Plana, i després de la signatura del corresponent conveni, va ser totalment rehabilitat i cedit per al seu ús a l'Aula Militar. (Font: aula militar Bermúdez de Castro).

El Museu d'Història Militar de Castelló és sens dubte un dels més interessants de la ciutat, no només per la quantitat d'objectes que exhibeix, més de 7000 entre peces i documents gràfics, així com més de 1000 encara sense catalogar. Es poden veure uniformes del bàndol carlista, republicà o nacional, insígnies, mapes, cascs, etc ...

Però sense cap dubte, el fet que gairebé la totalitat dels objectes exposats hagin estat donats pels veïns de la ciutat i voltants, fa que el museu tingui un toc autèntic i particular. 


Dades


Horari

De dilluns a dissabte, de 10:30h a 13.30h
Diumenges i festius tancat
Accés Lliure
Visites concertades
Del 16 al 31 d'agost tancat per vacances. 


Més informació

web: www.aulamilitar.com
e-mail: [email protected]
Visites concertades por mail.