# # # #

Fonts


Fonts d'Aiòder

FONT DEL CANYAR

La font del Canyar és la font més propera al municipi. Està situada al costat del riu Chico, en un àrea recreativa d'oci i amb berenadors. És un lloc molt bonic per passar la vesprada amb la família i els amics i relaxar-se amb la remor del riu.

FONT DE LA PACIÈNCIA

La font de la Paciència està molt prop del municipi de les Fonts. El cabdal és escàs, però l'espera paga la pena ja que l'aigua és de gran qualitat i molt fresca. Per aquesta raó s'anomena la font de la Paciència, ja que has d'esperar una bona estona per omplir una botella.

FONT DEL ZURO

La font del Zuro està ubicada en un lloc molt acollidor per gaudir-hi de la naturalesa i a escassos metres del riu Chico. Des d'aquest mateix lloc s'inicia un passeig que comença en sentit contrari al corrent del riu i finalitza en el pou Negre, desprès d'haver-hi caminat uns cinc minuts. Aquest xicotet passeig és molt recomanable per l'enorme bellesa.

FONT DEL RIU

Constitueix el naixement del riu Chico i és una de les fonts més emblemàtiques i curioses del terme municipal. Aquest lloc està situat a l'interior d'una cova xicoteta de tres metres de recorregut.

FONT DE LA MASÀ

La font de la Masà està situada sota la copa del llentiscle monumental. Aquesta font té dos canons i per damunt d'aquests pot observar-se la imatge de santa Rita. Posteriorment, es va construir un monòlit amb la imatge de santa Rita en gran, a pocs metres de l'antiga. És un lloc molt especial de les Fonts d'Aiòder, ideal per visitar-lo i gaudir-hi amb la naturalesa del voltant.