# # # # #

Balneari de la Vilavella


La qualitat de les seues aigües i els beneficis que proporcionen sobreviuen al pas del temps.

 HOTEL-BALNEARI DE LA VILAVELLA. Salut, naturalment.

La primera vegada que es van utilitzar les termes de la Vilavella va ser a l'època dels romans. Al segle XIX existien a la població 11 establiments, i aquest fou l'únic que continua hui en actiu.

L'hotel-balneari de la Vilavella disposa d'una experiència dilatada en el tractament de diverses patologies relacionades amb l'aparell locomotor i respiratori. Les seues aigües mineromedicinals, hipertermals naturals, naixen a 40ºC a la mateixa deu. A causa de les seues qualitats especials, sedants i relaxants pel que fa a la musculatura i els lligaments, són conegudes a tota la geografia espanyola.

El servei mèdic del balneari està a la vostra disposició per a aconsellar-vos sobre el tractament de patologies, com ara: reuma, artrosis, artritis, ciàtica, miàlgies, fibromiàlgia, contractures, seqüeles post-traumàtiques, bronquitis MPOC o asma, etc.

Amb la recent remodelació de la zona termal s'hi ha construït una piscina termal activa i un passadís flebotònic, fet que amplia l'oferta de tractaments mèdic-termals.

Les nostres instal·lacions es troben totes en un mateix edifici, totes les nostres habitacions disposen de bany complet (banyera o dutxa), aire condicionat, calefacció, telèfon, televisió i 2 ascensors que connecten les 3 plantes amb el centre termal.

Al menjador el servei és en taula, amb una carta i uns menús especialment estudiats i basats en la saludable dieta mediterrània.

Organitzem un programa d'animació variat que inclou excursions, gimnàstica, etc. També tenim wifi gratuït als salons i una sala d'informàtica a la vostra disposició a la planta baixa.

L'hotel-balneari de la Vilavella participa també dels programes de termalisme social del Imserso i de la Generalitat Valenciana, i ha obtingut una gran acceptació pel fet de disposar, en un mateix edifici, d'unes instal·lacions hoteleres i termals modernes que ofereixen major comoditat a l'usuari. No obstant això, no és necessari patir cap patologia per gaudir dels beneficis de les aigües mineromedicinals del balneari de la Vilavella

El balneari ofereix la possibilitat de gaudir dels tractaments sense la necessitat d'allotjar-se a l'hotel. Disposem de bons termals per a 1, 5 o 10 dies que poden combinar-se amb massatges o parafangs i, fins i tot, amb menjars al nostre restaurant. Els nostres bons-regal són una opció ideal per a aniversaris o celebracions o, simplement, per regalar salut i benestar als nostres éssers estimats.

En qualsevol cas, l'hotel-balneari de la Vilavella és una destinació turística de salut ideal per a qui vulga passar uns dies de relax, confort i tranquil·litat i gaudir-ne de les propietats de les aigües, els banys, la naturalesa i l'amabilitat de la gent, els qui, amb el seu esforç, han donat forma al lloc.

Propietats de les aigües

Anàlisi publicat en el Vademècum II d'aigües mineromedicinals espanyoles de l'any 2009
Escola Professional d'Hidrologia Mèdica i d'Hidroteràpia

Universidad Complutense de Madrid

Temperatura de la deu: 40º

Accions:

Laxants, milloren la motilitat de la vesícula biliar, augmenten la secreció biliar, regulen l'equilibri neurovegetatiu, acció diürètica, sedants.

Per via tòpica, en destaquen els factors mecànics i tèrmics. Els primers són els derivats del principi de flotació d'Arquimedes que provoquen un alleugeriment de pes que facilita la total llibertat de moviment i millora també la circulació de tornada gràcies a la pressió hidrostàtica del medi. Gràcies a la seua temperatura, tenen una acció sedant i relaxant de la musculatura i dels lligaments i generen també accions analgèsiques, descontracturants, sedants, etc.

Indicacions

 • Aparell locomotor
  • Reumatismes degeneratius crònics (artrosis en qualsevol localització)
  • Reumatismes inflamatoris crònics (artritis)
  • Inflamació periarticular
  • Ciàtiques i miàlgies
  • Contractures
  • Fibromiàlgies
  • Seqüeles posttraumàtiques
 • Aparell respiratori
  • Bronquitis
  • MPOC
  • Asma
  • Rinitis
  • Faringitis
  • Laringitis
  • Refredats
 • D'altres
  • Gota
  • Litiasis renal i hepàtica
  • Dispèpsies
  • Inestabilitat nerviosa

 

Tractaments de balneoteràpia, parafangs i quiromassatge

Piscina termal activa

Piscina d'aigua mineromedicinal natural amb dolls puntuals, dolls cervicals, cascada cervical, dolls lumbars i lliteres de hidromassatge.

Passadís flebotònic

Passadís d'aigua mineromedicinal freda amb còdol per a estimulació circulatòria en extremitats inferiors.

Aerosol

Aplicacions inhalatòries d'aigua mineromedicinal, mitjançant aparells especials que generen partícules d'aigua finíssimes.

Bany

És la tècnica que consisteix en la immersió en l'aigua mineromedicinal durant un temps i en temperatures determinades.

Bany d'hidromassatge

Dutxa circular

Aplicació de l'aigua mineromedicinal a baixa pressió amb eixida per múltiples orificis.

Massatge manual

Dolls a pressió

Cura hidropònica

Vaporàrium

Bany de vapor que s'aplica sobre cos humà amb finalitats terapèutiques.

Parafangs

Aplicació de plaques calentes compostes de fang i parafina en una zona concreta del cos.

Dades