#

Audio Gil


Des de fa més d'una dècada, Audio Gil-Spanish Institute ofereix cursos d’espanyol als estudiants de tot el món. Aquestos cursos estan oberts durant tot l'any, amb una duració que determinarà l'alumne (des d'una setmana fins a un any), amb una oferta de tots els nivells, d’acord amb el Marc Europeu Comú de les Llengües (A1-C2).

Aquesta oferta variada no solament inclou estudiants individuals, sinó també cursos fets a mesura per a grups escolars i universitaris.

Aquestos programes inclouen una gran varietat de possibilitats d'aprenentatge, els quals s'adapten a les necessitats especifiques de cada alumne.

Alguns dels nostres programes són:

Pràctiques en empreses i voluntariat (les quals permeten obtenir experiència laboral mentre que aprens una llengua.)

Spanish Mediterraneo Adventure (un campament multilingüe per a joves d’entre 10 i 17 anys)

Spanish Steps (programa d’Au Pair on els nostres estudiants poden aprendre la llengua mentre conviuen amb una família i obtenen una xicoteta compensació econòmica.)

Spanish Culture (programa adaptat a les necessitats de cada estudiant, on podem incloure, segons la demanda, classes de ball, de guitarra, de vela, de màrqueting, de disseny...)

No ho dubtes, tenim el programa que s'adapta a les teues necessitats. Aquest és el teu any per aprendre espanyol! T'esperem a l’Spanish Institue!!!

 

Dades