#

My Spanish Spot


 

My Spanish Spot, va ser fundada per Maite Mulet, Héctor Prades i Elisa Beltrán, i és una nova escola d'espanyol a Espanya, amb unes instal·lacions impressionants tant per a estudiants joves com per a adults. Disposem de cursos de característiques úniques, els quals ofereixen una experiència inoblidable als nostres clients. També estem en un procés d'acreditació per l'Instituto Cervantes i som centre examinador SIELE.

My Spanish Spot és una escola d'ensenyament de la llengua espanyola per a estrangers i organitza programes Erasmus+, Bildungsurlaub (Alemanya), PON e Inpsieme (Italia), CPF (França), etc, fent que els alumnes tinguen una experiència completa. Els nivells dels nostres cursos d'espanyol estan adaptats a les necessitats dels nostres alumnes i es corresponen amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües, MECR.

My Spanish Spot proporciona programes d'alta qualitat segons el MECR, els quals cobreixen totes les necessitats dels nostres clients, des de júniors fins a professionals, i ofereixen una experiència completa als estudiants. Està situada al centre de la ciutat de Castelló de la Plana i ofereix un servei complet: classes, allotjament (pisos nous al centre de la ciutat, famílies d'acollida, residencia universitària...), activitats culturals, excursions i escapades i programes específics, fets a mesura per cobrir totes les necessitats dels alumnes nous. Si estàs buscant mètodes nous d'aprenentatge, noves instal·lacións i un equip jove i motivat, som la teua escola!

My Spanish Experience consisteix en 15 o 20 lliçons Està dissenyat per ajudar els estudiants a comprendre les estructures gramaticals, el vocabulari bàsic, la fonètica, millorar l'expressió escrita i els continguts funcionals, a través d'activitats amb un enfocament comunicatiu. A més, oferim 3 lliçons addicionals fora de l'aula, les quals donen la oportunitat d'utilitzar l'espanyol en situacions reals.

My Spanish Spot és una escola d'ensenyament de la llengua espanyola per a estrangers i organitza programes Erasmus+,  Bildungsurlaub (Alemanya), PON e Inpsieme (Itàlia), CPF (França), etc, fent que els alumnes tinguen una experiència completa. Els nivells dels nostres cursos d'espanyol estan adaptats a les necessitats dels nostres alumnes i es corresponen amb el MECR.

Data d'inici: Cada dilluns (consultar dates de nivell A1)

Lliçons: 15+3 o 20+3

Hores setmanals: 15 o 19 hores

Nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2

Alumnes per aula: 10 com a màxim

 

 

Dades